Tapahtumat

Tutustumistapahtuma ajokokeeseen sunnuntaina 26.8.2018

Tapahtuma on tarkoitettu beagleyhdistyksen jäsenille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet ajokokeeseen. Käymme aluksi läpi ajokoesääntöjä ja sen jälkeen laskemme koiran (koirat) maastoon ja täytämme maastokorttia sekä käymme läpi maastotapahtumia. Päivän jälkeen tarkastamme kortit ja selvitämme arvosteluperusteet. Mukaan mahtuu noin kymmenen osanottajaa ja 2-3 koiraa. Tapahtumapaikkana Varpaisjärven Lukkarilan Hirvikämppä ja sitä ympäröivät maastot.    

Alustava ohjelma löytyy jäsentiedotteesta, jota tarkennetaan myöhemmin. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Marko Keinäselle p. 050 467 4843.

Rohkeasti mukaan!!!

Hallitus

Ps. Jäsentiedotteeseen oli lipasahtanut päivämääräksi 25.8 (oikea siis 26.8)

—————————————————————————-

TERVETULOA Sorsasalon raviradalle 8.8. klo 18. TUTUSTUMAAN ERÄKUMMITOIMINTAAN

Eräkummiksi voi ryhtyä kuka tahansa vastuullinen ja innokas eränkävijä, metsästäjä tai kalastaja, joka haluaa vapaaehtoistyönä johdattaa lapsia ja nuoria eränkäynnin saloihin ja jakaa kokemuksiaan, tietojaan ja taitojaan lasten ja nuorten kanssa. Tavoitteena on, että lapset ja nuoret rohkaistuvat ja oppivat liikkumaan luonnossa, oppivat kunnioittamaan ja tuntemaan luontoa sekä ymmärtävät kestävän kalastuksen ja metsästyksen periaatteet. Saataisiin näin jatkumoa erä- ja koiraharrastukseen. Tämä onnistuu tarjoamalla lapsille ja nuorille mahdollisuus tavata kokenut eränkävijä, jonka johdolla tutustutaan aiheeseen toiminnallisten tehtävien avulla ulkona. Eräkummiksi voi ryhtyä yksittäinen erämies tai -nainen, mutta mukaan toivotaan osallistuvan myös kokonaisia seuroja.

Toiveena on, että mahdollisimman moni jäsenyhdistys innostuu toiminnan aloittamisesta ja paikkakunnille saataisiin ns. eräkummeja, jotka järjestävät oman kylän nuorille ja lapsille erä- ja koira-aiheista toimintaa omien aikataulujensa puitteissa. Alkuun riittää kun vaikka muutamia kertoja vuodessa käy lasten ja nuorten kanssa nuotiolla makkaranpaistossa, ongella, tutustumassa metsästykseen tai tutustumassa eläintenjälkiin. Kummi voi myös käydä pitämässä lähialueen koulussa teematunnin metsästyksestä, kalastuksesta tai eränkäynnistä yleensä tai järjestää seuransa kanssa lähikoulun lapsille kokonaisen teemapäivän tutustuttaen lapset metsästystapoihin, riistanhoitoon ja vaikka metsästyskoiriin sopien päivän sisällöstä yhdessä opettajien kanssa.

Näissä tilanteissa lapsille ja nuorille kerrotaan erä- ja koiraharrastuksesta, näihin hetkiin luonnollisesti mukaan kuuluvat koirat. Tarjoamme eräkummien käyttöön materiaalia sekä tukea ja neuvomme toiminnan käynnistämisessä. Eräkummitoiminta vie aikaa juuri sen verran kuin kummilla/kummeilla on mahdollisuus sitä antaa. Mahdollisuuksia on monia!

Tiedustelut: Eija Airaksinen, p. 0400 600034, sihteeri@pohjois-savonkennelpiiri.fi

—————————————————————————————

KUTSU

 Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry:n jäsenille perheineen

 KESÄPÄIVÄT 21.7.2018 alkaen klo 13.00

Paikka: Kesäkoti Mattila Kallaveden rannalla.

Käyntiosoite : Uduttarentie 29, 70420 Kuopio

 Ohjelma tarkentuu paikan päällä, mutta tiedossa ainakin rentoa yhdessäoloa ja jotain purtavaa mahan täytteeksi.

Ilmoittautumiset Ramille puh.0400-941 748 viimeistään 13.7.2018 mennessä.

Tervetuloa

Hallitus

 Ajo-ohje:Pohjoisesta tullessa Kallansiltojen jälkeen rampista ylös ja vasemmalle Lakeissuontietä  5-tien yli. Ensimmäisistä liikennevaloista suoraan ja seuraavasta  risteyksestä oikealle Päivärannantielle. Ajetaan Päivärannan CM:n ohi kunnes vasemmalla  musta kyltti MATTILA .  Etelästä  tullessa ennen Kallansiltoja rampista oikealle Päiväranta ja ensin vasempaan Kallantietä, sitten liikennevaloista oikealle kohti City-Markettia kuten edellä kunnes kyltti MATTILA vasemmalla.  Siitä kohti Kallaveden rantaa siirtolapuutarhan ohi ja jyrkästi vasempaan noin  100 metriä ja olet perillä. Keltainen mökki oikealla rannassa.  

______________________________________________________________

POHJOIS-SAVON BEAGLEYHDISTYS RY

KOKOUSKUTSU                                                                               4.2.2017

 Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry:n jäsenet kutsutaan yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen KESKIVIIKKONA 7.3.2018 klo 18.00 Punttisilimä, Siilinjärvi.                                                                                (Käyntiosoite: Marjomäentie 312, 71840 Kuuslahti)

 Kahvitarjoilu ennen vuosikokouksen alkua.

 Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 14 § mukaiset asiat sekä palkitaan kuluneelta toimintakaudelta menestyneet koirat ja henkilöt.  

 TERVETULOA                                                                                                                                                                                                                                          Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry / Hallitus

 HALLITUS

Puolesta                                               Ismo Pekkonen

                                                                yhdistyksen sihteeri

 

Kiertopalkinnot palautettava puhdistettuina ja kaiverrettuina.

———————————————————————————————————

 

POHJOIS-SAVON BEAGLEYHDISTYS RY KESÄPÄIVÄT

15.7.2017

Perinteiset kesäpäivät vietetään risteilemällä Kallavedellä.

Risteilyaluksemme on M/S Koski, joka lähtee Kuopion satamasta 15.7.2017 klo 13.00. Satamaan palataan klo 15.00. Risteilyn aikana nautitaan noutopöydästä perinteinen karjalanpaisti.

Ilmoittautumiset 5.7.2017 mennessä Raimo puh. 0400-941 748. Ilmoita mahdollinen ruoka-allergiasi samalla.

Tervetuloa

Hallitus

————————————————-

Mehtäkoera  10-vuotis juhlanäyttely

Nyt treenikehää kiertämään ja ilmoitus perinteiseen Mehtäkoera näyttelyyn, joka järjestetään 20.5.2017 Siilinjärven Punttisilimässä.

Näyttelystä tarkemmin http://www.showlink.fi/mehtakoera17

HUOM! Talkoolaisia kaivataan tähän yhdistyksellemme  tärkeään varainkeruutapahtumaan.

Ilmoittauduthan hyvissä ajoin Hartikaisen Ramille p. 0400 941 748

 

Terveyspäivä 29.4.2017 Sotkamossa

Kainuun beagle järjestää beaglein terveyspäivän Sotkamossa. Keskuspaikkana toimii Hotelli Tulikettu. Alla ohjelma .

Koirien tarkastus klo 09.00 – 12.00
Hinnasto:
Silmät 45,00€
Polvien tarkastus 20,00 €
Sydämen kuuntelu 20,00€
(Hinnastosta voit valita haluamasi tarkastukset koirallesi).
Huom. Vain käteismaksu! Varaa tasaraha!

Lounas klo 12.00 – 13.00

Luento 1 klo 13.00- 14.30
Sanna Uhlbäck: Käyttökoiran terve ja ihanteellinen rakenne

Kahvi klo 14.30-15.00

Luento 2 klo 15.00 – 17.00
Teija Viljanmaa: Luonne – ja käyttöominaisuuksien jalostaminen, sekä pennun henkinen kasvu kohti hyvää aikuisuutta

Sitovat ilmoittautumiset 9.4 mennessä! arto.sandberg@gmail.com tai puh. 040 5648196.

Muista ilmoittaa:

Koiran nimi
Omistajan nimi
puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite

Lääkäri Jari Aho pyrkii tarkistamaan 15 koiraa tunnissa, joten kun ilmoitat koirasi tarkastukseen kerro mille tunnille (esim.klo 9-10, 10-11 tai 11-12) koirasi haluat. Koiran ja omistajan tulee olla paikalla tuntia ennen omaa tarkastusaikaa. Koiran silmiin laitetaan tipat ja täytetään paperit.

Hotellin hinnasto:

Lounas (sis.kahvin) + iltapäiväkahvi 15€
Pelkkä Iltapäiväkahvi 3€
Majoitus 2hh / 80€ huone (sis.aamiainen)
Majoitus 1hh / 60€ huone (sis.aamiainen)
Pelkkä aamiainen 8€

http://www.tulikettu.fi
Puh: 08-666 0611, Tervatie 3, 88600 Sotkamo
Hotelli- ja ruokailuvaraukset 17.4. mennessä! Muista kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, että olet tulossa “TERVEYSPÄIVILLE”

 

TERVETULOA 

Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry:n  jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 2.3.2017 klo 18.00 Hotelli-Iso-Valkeinen, Kuopio.

Kahvitarjoilu ennen vuosikokouksen alkua. Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 14 § mukaiset asiat sekä palkitaan kuluneelta toimikaudelta menestyneet koirat ja henkilöt.

Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry/ Hallitus

Hallitus

Puolesta   Ismo Pekkonen , yhdistyksen sihteeri

PS. Kiertopalkinnot palautettava  puhdistettuina ja kaiverrettuina.

Kokouskutsu 18-2-2017

 

Kommentointi on suljettu.