Tapahtumat

Suomen Beaglejärjestön vuosikokous 21.3.2020 on SIIRRETTY myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan korona viruksen vuoksi.

——————————————————————————————-

POHJOIS-SAVON BEAGLEYHDISTYS RY

KOKOUSKUTSU

Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry:n jäsenet kutsutaan yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen KESKIVIIKKONA 11.3.2020 klo 18.30 Hotelli Iso-Valkeinen, Kuopio.

Kahvitarjoilu ennen vuosikokouksen alkua.

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 14 § mukaiset asiat sekä palkitaan kuluneelta toimintakaudelta menestyneet koirat ja henkilöt.

TERVETULOA

Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry / Hallitus

HALLITUS

—————————————————————————————-

KESÄPÄIVÄT  27.7.2019 IDÄN LOHKON YHTEISESSÄ KOULUTUSTAPAHTUMASSA

Pohjois-Savon beagleyhdistys ry:n kesäpäiviä vietetään 27.7.2019 koulutustapahtuman merkeissä Luikonlahdessa. Tapahtumapaikkana on Koillis-Savon Kennelkeskus Raukku, os. Radantie 11A, 73670 Luikonlahti. Koulutuspäivä on Idän lohkon yhteinen.

Tilaisuuden  koulutusosion pitää pitkäaikainen beaglekasvattaja Vesa Meriläinen. Aiheina ovat kasvattajan oman pitkäjänteen jalostustavoitteen luominen sekä työkaluja sen rakentamiseen. Lisäksi käsitellään työkaluja jalostuspäätöksen tekemiseen (yhdistelmän suunnittelu, arviointi, vaihtoehtojen vertailu) ja arvioidaan omaa jalostusyksilöä.                              

Etenkin kasvattajiksi aikovien, pitkäaikaisten kasvattajien sekä urosten omistajien toivotaan osallistuvan tilaisuuteen.

Tervetuloa mukaan !

OHJELMA:

PERJANTAI 26.7

               18:00-22.00 Saapuminen, tulokahvit, majoittuminen, sauna

LAUANTAI 27.7

               07.30-09.30 Aamupala (myös lauantaiaamuna tulijoille)     

               10.00-11.30 Luento

               11.30-12.15 Lounas

               12-15-13.45 Luento jatkuu

               13.45-14.00 Tauko

               14.00-15.30 Luento jatkuu

               15.30- Lohkopalaveri ja vapaata seurustelua

               17.00- Kotimatkalle

Kahvia on tarjolla päivän ajan.

TILAISUUDEN HINTA:  

Pohjois-Savon Beagleyhdistyksen jäsenille lauantaipäivä on ilmainen. Raukkuun voi saapua jo perjantai-iltana, jolloin majoittuminen maksaa yhdistyksen jäsenille 40€/hlö (omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan) .

Muut tilaisuuteen osallistujat: Lauantaipäivä 20€/hlö. Majoittuminen pe-la maksaa 60€/hlö sisältäen lauantain osallistumisen (omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukaan).

ILMOITTAUTUMISET;

Sitovat ilmoittautumiset, ruoka-aineallergiat sekä tuloajat 18.7 mennessä Marko Keinäselle, marko.keinanen(at) luukku.com tai iltaisin 040 715 9574.  

—————————————————————————————————————      

                                

KOULUTUSTAPAHTUMA  27.7..2019 KAAVIN RAUKUSSA

Pohjois-Savon beagleyhdistys järjestää koulutustapahtuman aiheesta ”kasvatus”. Luennoitsijana on Vesa Meriläinen. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille kasvatuksesta kiinnostuneille yhdistyksien jäsenille, etusijalla idän lohkon beagleyhdistysten jäsenet.

Tapahtuman sisältö tarkentuu lähempänä.

——————————————————————————————————————–

POHJOIS-SAVON BEAGLEYHDISTYS RY

KOKOUSKUTSU 

Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry:n jäsenet kutsutaan yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen

KESKIVIIKKONA 13.3.2019 klo 18.00 Hotelli Iso-Valkeinen Kaara kabinetti, Kuopio.

Kahvitarjoilu ennen vuosikokouksen alkua.

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 14 § mukaiset asiat sekä palkitaan kuluneelta toimintakaudelta menestyneet koirat ja henkilöt. TERVETULOA

Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry / Hallitus

HALLITUS

Puolesta

Ismo Pekkonen yhdistyksen sihteeri

Pikkuusen paremmat beaglekisat 12.1.2019

Etelä-Pohjanmaan beagle järjesti jo perinteeksi muodostuneet beaglekisat keskuspaikkana Riistavalli, Ilmajoki. Kisaan osallistui peräti 25 koiraa ja Pohjois-Savon koirien menestys oli loistava.  Kisan voitti Raimo Hartikaisen omistama Konttikuusen Elmo tuloksella 88,71p ja toiseksi sijoittui Harri Räbinän omistama Ponu tuloksella 88,63p. Onnittelut hienosta suorituksesta Elmolle ja Ponulle sekä heidän taustajoukoilleen!!!!

Tulokset

Raimo Hartikainen ja Pikkuusen paree beagle 2019 Konttikuusen Elmo

Ponu ottaa rennosti kisan jälkeen

—————————————————————————————————————–

Harri Räbinän Ponusta Mestari huikealla tuloksella

Jo minuuttitaulukon tietojen perusteella oli lupa odottaa kovaa tulosta Ponulle ja näin lopulta kävikin. Yhdistyksen puolesta valtavan suuret onnittelut upeasta tuloksesta.

Tiukkaakin tiukemmaksi meni puolestaan toisen ja kolmannen sijoituksen suhteen, mutta näinhän sen kuuluukin mennä. Tarkemmat tulokset löytyvät vähän myöhemmin alapuolelta.

Tässä uskomattoman terävässä ja tarkassa kuvassa yhdistyksemme mestari Ponu sekä omistajansa Harri Räbinä.

Kaikkiaan yhdistyksen osalta haluamme kiittää Ultracom Oy:n tarjoamaa liveseurantaa johon osallistui näin yhdistystason kokeessa valtavan hienolla prosentilla kolme koiraa neljästä. Viimeinenkin villahousu olisi saatu mukaan, mutta siitä ottaa järjestäjät osittain vähän vastuuta myös. Näin avoimesti toimien saadaan valtavan paljon hienoa näkyvyyttä rodulle sekä ajokoetoiminnalle. Jatketaan samaan malliin.

Valtavan suuret kiitokset kaikille kokeeseen ja liveseurantaan osallistuneille.

Tulokset.

  1. Ponu BEAJ-1 89,08 p
  2. Hely BEAJ-3 45,92 p
  3. Jorlain Juska BEAJ-3 44,46 p
  4. Rambo BEAJ-0 38,17 p

Yhdistyksen mestaruuskokeen liveseuranta sekä minuuttitaulukko

Lauantaina 8.12.2018 kisattavat yhdistyksemme mestaruuskokeet tarjoavat tapahtumasta kiinnostuneille Ultracom Oy:n liveseurannan sekä ajantasaisen minuuttiseurannan.

Linkki Ultracomin liveseurantalinkkiin alta (linkki on voimassa 8.12 päivän, joten vielä ei näy mitään):

Ultracom liveseuranta

Minuuttitaulukko päivittyy tässä alla päivän tapahtumien mukaan mitä tulospalveluun maastoista ilmoitellaan.

Arvioitu irtilasku 8:15-8:45. Tarkennetaan vielä aamulla.

Klo 10:39. Ponun ensimmäisen erän minuutit huimat 114. Ensimmäisen erän hakujen perusteella seuraavan 20 minuutin sisään täytyisi tippua muitakin tietoja. Maastoissa satelee hissukseen lunta. Hakuaikaa kolmella koiralla jäljellä vielä reippaasti.

Klo 11:00. Ponu ei vatuloinu toisen pupun nostossa vaan 7 min haulta viedään päivän toista jänistä jo kovaa kyytiä.

Klo 11:08. Rambo sai jäniksen liikkeelle, joten kaikilla on ensimmäisessä erässä pupu noussut juoksuun. Hely ajoi 78 ja Pojuska 56. Vielä on kaikki mahdollista.

Klo 12:45 Pojuska nosti toisen.

Klo 13:07 Ponun päivä pulkassa hienolla toisen erän 104 min ajolla.

Klo 13:29 Rambon minuutit ensimmäiseen erään. Nyt vain kaikille toinen jänis liikkeelle niin saadaan kunnon karkelot pystyyn.

Klo 14:55 Pojuskan minuutit toiseen 33. Mitähän lie Helyn maastossa tapahtuu ja Rambokin vielä ahertaa livessä. Vielä kerkeää.

Klo 15:25 Tulospalveluun saapui viimeiset minuutit ja nyt jäädään odottamaan lopputuloksia. Kiitos kaikille seuraajille!

Tervetuloa seuraamaan tapahtumaa!

Tutustumistapahtuma ajokokeeseen sunnuntaina 26.8.2018

Tapahtuma on tarkoitettu beagleyhdistyksen jäsenille, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet ajokokeeseen. Käymme aluksi läpi ajokoesääntöjä ja sen jälkeen laskemme koiran (koirat) maastoon ja täytämme maastokorttia sekä käymme läpi maastotapahtumia. Päivän jälkeen tarkastamme kortit ja selvitämme arvosteluperusteet. Mukaan mahtuu noin kymmenen osanottajaa ja 2-3 koiraa. Tapahtumapaikkana Varpaisjärven Lukkarilan Hirvikämppä ja sitä ympäröivät maastot.    

Alustava ohjelma löytyy jäsentiedotteesta, jota tarkennetaan myöhemmin. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Marko Keinäselle p. 050 467 4843.

Rohkeasti mukaan!!!

Hallitus

Ps. Jäsentiedotteeseen oli lipasahtanut päivämääräksi 25.8 (oikea siis 26.8)

—————————————————————————-

TERVETULOA Sorsasalon raviradalle 8.8. klo 18. TUTUSTUMAAN ERÄKUMMITOIMINTAAN

Eräkummiksi voi ryhtyä kuka tahansa vastuullinen ja innokas eränkävijä, metsästäjä tai kalastaja, joka haluaa vapaaehtoistyönä johdattaa lapsia ja nuoria eränkäynnin saloihin ja jakaa kokemuksiaan, tietojaan ja taitojaan lasten ja nuorten kanssa. Tavoitteena on, että lapset ja nuoret rohkaistuvat ja oppivat liikkumaan luonnossa, oppivat kunnioittamaan ja tuntemaan luontoa sekä ymmärtävät kestävän kalastuksen ja metsästyksen periaatteet. Saataisiin näin jatkumoa erä- ja koiraharrastukseen. Tämä onnistuu tarjoamalla lapsille ja nuorille mahdollisuus tavata kokenut eränkävijä, jonka johdolla tutustutaan aiheeseen toiminnallisten tehtävien avulla ulkona. Eräkummiksi voi ryhtyä yksittäinen erämies tai -nainen, mutta mukaan toivotaan osallistuvan myös kokonaisia seuroja.

Toiveena on, että mahdollisimman moni jäsenyhdistys innostuu toiminnan aloittamisesta ja paikkakunnille saataisiin ns. eräkummeja, jotka järjestävät oman kylän nuorille ja lapsille erä- ja koira-aiheista toimintaa omien aikataulujensa puitteissa. Alkuun riittää kun vaikka muutamia kertoja vuodessa käy lasten ja nuorten kanssa nuotiolla makkaranpaistossa, ongella, tutustumassa metsästykseen tai tutustumassa eläintenjälkiin. Kummi voi myös käydä pitämässä lähialueen koulussa teematunnin metsästyksestä, kalastuksesta tai eränkäynnistä yleensä tai järjestää seuransa kanssa lähikoulun lapsille kokonaisen teemapäivän tutustuttaen lapset metsästystapoihin, riistanhoitoon ja vaikka metsästyskoiriin sopien päivän sisällöstä yhdessä opettajien kanssa.

Näissä tilanteissa lapsille ja nuorille kerrotaan erä- ja koiraharrastuksesta, näihin hetkiin luonnollisesti mukaan kuuluvat koirat. Tarjoamme eräkummien käyttöön materiaalia sekä tukea ja neuvomme toiminnan käynnistämisessä. Eräkummitoiminta vie aikaa juuri sen verran kuin kummilla/kummeilla on mahdollisuus sitä antaa. Mahdollisuuksia on monia!

Tiedustelut: Eija Airaksinen, p. 0400 600034, sihteeri@pohjois-savonkennelpiiri.fi

—————————————————————————————

KUTSU

 Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry:n jäsenille perheineen

 KESÄPÄIVÄT 21.7.2018 alkaen klo 13.00

Paikka: Kesäkoti Mattila Kallaveden rannalla.

Käyntiosoite : Uduttarentie 29, 70420 Kuopio

 Ohjelma tarkentuu paikan päällä, mutta tiedossa ainakin rentoa yhdessäoloa ja jotain purtavaa mahan täytteeksi.

Ilmoittautumiset Ramille puh.0400-941 748 viimeistään 13.7.2018 mennessä.

Tervetuloa

Hallitus

 Ajo-ohje:Pohjoisesta tullessa Kallansiltojen jälkeen rampista ylös ja vasemmalle Lakeissuontietä  5-tien yli. Ensimmäisistä liikennevaloista suoraan ja seuraavasta  risteyksestä oikealle Päivärannantielle. Ajetaan Päivärannan CM:n ohi kunnes vasemmalla  musta kyltti MATTILA .  Etelästä  tullessa ennen Kallansiltoja rampista oikealle Päiväranta ja ensin vasempaan Kallantietä, sitten liikennevaloista oikealle kohti City-Markettia kuten edellä kunnes kyltti MATTILA vasemmalla.  Siitä kohti Kallaveden rantaa siirtolapuutarhan ohi ja jyrkästi vasempaan noin  100 metriä ja olet perillä. Keltainen mökki oikealla rannassa.  

______________________________________________________________

POHJOIS-SAVON BEAGLEYHDISTYS RY

KOKOUSKUTSU                                                                               4.2.2017

 Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry:n jäsenet kutsutaan yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen KESKIVIIKKONA 7.3.2018 klo 18.00 Punttisilimä, Siilinjärvi.                                                                                (Käyntiosoite: Marjomäentie 312, 71840 Kuuslahti)

 Kahvitarjoilu ennen vuosikokouksen alkua.

 Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 14 § mukaiset asiat sekä palkitaan kuluneelta toimintakaudelta menestyneet koirat ja henkilöt.  

 TERVETULOA                                                                                                                                                                                                                                          Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry / Hallitus

 HALLITUS

Puolesta                                               Ismo Pekkonen

                                                                yhdistyksen sihteeri

 

Kiertopalkinnot palautettava puhdistettuina ja kaiverrettuina.

———————————————————————————————————

POHJOIS-SAVON BEAGLEYHDISTYS RY KESÄPÄIVÄT

15.7.2017

Perinteiset kesäpäivät vietetään risteilemällä Kallavedellä.

Risteilyaluksemme on M/S Koski, joka lähtee Kuopion satamasta 15.7.2017 klo 13.00. Satamaan palataan klo 15.00. Risteilyn aikana nautitaan noutopöydästä perinteinen karjalanpaisti.

Ilmoittautumiset 5.7.2017 mennessä Raimo puh. 0400-941 748. Ilmoita mahdollinen ruoka-allergiasi samalla.

Tervetuloa

Hallitus

————————————————-

Mehtäkoera  10-vuotis juhlanäyttely

Nyt treenikehää kiertämään ja ilmoitus perinteiseen Mehtäkoera näyttelyyn, joka järjestetään 20.5.2017 Siilinjärven Punttisilimässä.

Näyttelystä tarkemmin http://www.showlink.fi/mehtakoera17

HUOM! Talkoolaisia kaivataan tähän yhdistyksellemme  tärkeään varainkeruutapahtumaan.

Ilmoittauduthan hyvissä ajoin Hartikaisen Ramille p. 0400 941 748

Terveyspäivä 29.4.2017 Sotkamossa

Kainuun beagle järjestää beaglein terveyspäivän Sotkamossa. Keskuspaikkana toimii Hotelli Tulikettu. Alla ohjelma .

Koirien tarkastus klo 09.00 – 12.00
Hinnasto:
Silmät 45,00€
Polvien tarkastus 20,00 €
Sydämen kuuntelu 20,00€
(Hinnastosta voit valita haluamasi tarkastukset koirallesi).
Huom. Vain käteismaksu! Varaa tasaraha!

Lounas klo 12.00 – 13.00

Luento 1 klo 13.00- 14.30
Sanna Uhlbäck: Käyttökoiran terve ja ihanteellinen rakenne

Kahvi klo 14.30-15.00

Luento 2 klo 15.00 – 17.00
Teija Viljanmaa: Luonne – ja käyttöominaisuuksien jalostaminen, sekä pennun henkinen kasvu kohti hyvää aikuisuutta

Sitovat ilmoittautumiset 9.4 mennessä! arto.sandberg@gmail.com tai puh. 040 5648196.

Muista ilmoittaa:

Koiran nimi
Omistajan nimi
puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite

Lääkäri Jari Aho pyrkii tarkistamaan 15 koiraa tunnissa, joten kun ilmoitat koirasi tarkastukseen kerro mille tunnille (esim.klo 9-10, 10-11 tai 11-12) koirasi haluat. Koiran ja omistajan tulee olla paikalla tuntia ennen omaa tarkastusaikaa. Koiran silmiin laitetaan tipat ja täytetään paperit.

Hotellin hinnasto:

Lounas (sis.kahvin) + iltapäiväkahvi 15€
Pelkkä Iltapäiväkahvi 3€
Majoitus 2hh / 80€ huone (sis.aamiainen)
Majoitus 1hh / 60€ huone (sis.aamiainen)
Pelkkä aamiainen 8€

http://www.tulikettu.fi
Puh: 08-666 0611, Tervatie 3, 88600 Sotkamo
Hotelli- ja ruokailuvaraukset 17.4. mennessä! Muista kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, että olet tulossa “TERVEYSPÄIVILLE”

TERVETULOA 

Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry:n  jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 2.3.2017 klo 18.00 Hotelli-Iso-Valkeinen, Kuopio.

Kahvitarjoilu ennen vuosikokouksen alkua. Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 14 § mukaiset asiat sekä palkitaan kuluneelta toimikaudelta menestyneet koirat ja henkilöt.

Pohjois-Savon Beagleyhdistys ry/ Hallitus

Hallitus

Puolesta   Ismo Pekkonen , yhdistyksen sihteeri

PS. Kiertopalkinnot palautettava  puhdistettuina ja kaiverrettuina.

Kokouskutsu 18-2-2017

 

Kommentointi on suljettu.